Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.
The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.

Опис

Ключові слова

екстракт шипшини, essence of rose, пектин, аскорбінова кислота, pectin, ascorbic acid, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Патент 99415 UA, МПК A23C 9/13 (2006.01) Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Гойко Н. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № a 2011 11898 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.

Зібрання