Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.
The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.

Опис

Ключові слова

екстракт шипшини, essence of rose, пектин, аскорбінова кислота, pectin, ascorbic acid, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Патент 99415 UA, МПК A23C 9/13 (2006.01) Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Гойко Н. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № a 2011 11898 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced