Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/469
Title: Реологічні властивості модифікованих крохмалів
Authors: Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Мельник, Оксана Петрівна
Мельник, Оксана Юріївна
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Корецька, Ірина Львівна
Keywords: модифіковані крохмалі
modified starches
реологічні криві
структурно-механічні властивості
reological curve
structural mechanical properties
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Реологічні властивості модифікованих крохмалів / О. В. Запотоцька, О. П. Мельник, О. Ю. Мельник, Є. І. Ковалєвська, І. Л. Корецька // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 89-91.
Abstract: Розглянуті основні види модифікованих крох-малів, представлених на ринку України. Досліджені структурно-механічні властивості модифікованих крохмалів різних видів, визначені основні міцнісні параметри і їх співвідношення. На підставі досліджень надані рекомендації щодо їх застосування.
Considered basic types of the modified starches represented at the market of Ukraine. Explored structural mechanical properties of the modified starches of different types, certain basic durability parameters and their correlations. On the basis of researches there are the given recommendations in relation to their application.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/469
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kilr.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.