Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва. This paper presents the results of research antiseptics Akvaton - 10 and Vazyn and elaborated their rational use in cooking and fermenting wort alcohol production.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, антисептик, сусло, зброджування, microflora, antiseptic, wort, fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Бондар, М. В. Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2002. - C. 23.