Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва.
This paper presents the results of research antiseptics Akvaton - 10 and Vazyn and elaborated their rational use in cooking and fermenting wort alcohol production.
Опис
Ключові слова
мікрофлора, антисептик, сусло, зброджування, microflora, antiseptic, wort, fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Бондар, М. В. Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2002. - C. 23.