Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

Автори

Сильчук, Тетяна Анатоліївна

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано, що виготовлення житньо-пшеничного хліба звикористанням 5% житньо - солодового екстракту и 0,04 % ферментного препарату Новаміл дозволяє подовжити термін зберігання хліба до 10 діб. Використання струмів НВЧ дозволяє подовжити термін зберігання такого хліба до 1 місяця. Наведена ефективність використання СВЧ енергії для подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Making of rye – wheat bread with addition of 5% rye – malt extract and 0,04% of enzyme Novamyl allows prolonging time of storage of bread by 10 days. So, undertaken research let us to confirm that UHF processing of rye – wheat bread with addition of 5% rye - malt extract and 0,04% enzyme Novamyl prolong storage time of bread at least to 1 month. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.

Опис

Ключові слова

хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, bread, malt extract, enzyme preparation, staling process, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 55-58.

Зібрання