Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано, що виготовлення житньо-пшеничного хліба звикористанням 5% житньо - солодового екстракту и 0,04 % ферментного препарату Новаміл дозволяє подовжити термін зберігання хліба до 10 діб. Використання струмів НВЧ дозволяє подовжити термін зберігання такого хліба до 1 місяця. Наведена ефективність використання СВЧ енергії для подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Making of rye – wheat bread with addition of 5% rye – malt extract and 0,04% of enzyme Novamyl allows prolonging time of storage of bread by 10 days. So, undertaken research let us to confirm that UHF processing of rye – wheat bread with addition of 5% rye - malt extract and 0,04% enzyme Novamyl prolong storage time of bread at least to 1 month. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.

Опис

Ключові слова

хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, bread, malt extract, enzyme preparation, staling process, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Вплив струмів НВЧ на якість та термін зберігання житньо-пшеничного хліба / Т. А. Сильчук // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 55-58.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced