Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4727
Title: Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду
Other Titles: Studies of biologically active substances in the convective and microwave dehydration varieties of hawthorn
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Євчук, Яна Валеріївна
Малежик, Іван Федорович
Dubkovetskyy, Igor
Yevchuk, Yana
Malezhik, Ivan
Keywords: конвективне сушіння глоду
конвективная сушка боярышника
convective drying of hawthorn
мікрохвильове сушіння глоду
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
микроволновая сушка боярышника
углеводы
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
microwave drying of hawthorn
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К: НУХТ, 2012. — С. 39-40.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4727
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf63.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.