Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4733
Title: Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: мікрохвильове сушіння глоду
microwave drying of hawthorn
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дубковецький, І. В. Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – № 13. - С. 127-133.
Abstract: Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.
Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4733
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.a.pdf5.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.