Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати зміни хімічного складу плодів глоду в процесі мікрохвильового сушіння при потужності магнетрону – 300, 500, 700 і 1000 Вт.
Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts.
Given the results of changes of the chemical composition of fruits of hawthorn in the process of a microwave drying at the power of the magnetron - 300, 500, 700 and 1000 watts.
Опис
Ключові слова
мікрохвильове сушіння глоду, microwave drying of hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження процесу мікрохвильового зневоднення глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Харчова промисловість. - 2012. – № 13. - С. 127-133.