Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мікрохвильове сушіння глоду, microwave drying of hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнар. наук.-техн. конф. : матер. конф. - 2011. - С. 32-33.