Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мікрохвильове сушіння глоду, microwave drying of hawthorn, вуглеводи, аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки, carbohydrates, ascorbic acid and polyphenolic compounds, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Дослідження процесу мікрохвильового сушіння глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнар. наук.-техн. конф. : матер. конф. - 2011. - С. 32-33.