DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811

Название: Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідину
Другие названия: As antyseptіс means in manufacturing technology alcohol from starch materials recommended salt polyhexamethyleneguanidine
Авторы: Бондар, Микола Васильович
Маринченко, Віктор Опанасович
Українець, Анатолій Іванович
Шиян, Петро Леонідович
Marynchenko, Victor
Bondar, Nikolai
Ukrainets, Anatoliy
Shiyan, Peter
Ключевые слова: полігексаметиленгуанідин
крохмалевмісна сировина
технологія
полигексаметиленгуанидин
крахмалосодержащие сырье
технология
антисептик
poliheksametyleneguanidine
starch raw materials
technology
antiseptic
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідину / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, А. І. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 10. - C. 21.
Краткий осмотр (реферат): Визначення можливості використання солей полігексаметиленгуанідину як запобіжного засобу для пригнічення розвитку сторонньої мікрофлори при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини.
Определение возможности использования солей полигексаметиленгуанидина как меры предосторожности для подавления развития посторонней микрофлоры при сбраживании сусла с крохмалсодержащего сырья.
Determining the possibility of using рoliheksametyleneguanidine salt as a preventive tool for suppression of extraneous microflora during fermentation of wort from raw starch.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4811
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
As antyseptіс.pdf78,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback