Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідину

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначення можливості використання солей полігексаметиленгуанідину як запобіжного засобу для пригнічення розвитку сторонньої мікрофлори при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини.
Determining the possibility of using рoliheksametyleneguanidine salt as a preventive tool for suppression of extraneous microflora during fermentation of wort from raw starch.

Опис

Ключові слова

полігексаметиленгуанідин, крохмалевмісна сировина, технологія, антисептик, poliheksametyleneguanidine, starch raw materials, technology, antiseptic, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Як антисептуючий засіб у технології виготовлення спирту з крохмалевмісної сировини рекомендовано використовувати солі полігексаметиленгуанідину / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, А. І. Українець // Харчова і переробна промисловість. - 2005. - № 10. - C. 21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced