Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Title: Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування
Authors: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Махинько, Валерій Миколайович
Бондар, Наталія Петрівна
Борисенко, Олена Вікторівна
Хіврич, Борис Іванович
Keywords: антипоживні речовини
борошно з солоду бобових
хлібопекарське виробництво
non-nutrient substances
flour out of legume malt
bread making
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2004
Citation: Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування / Л. Ю. Арсеньева, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, О. В. Борисенко, Б. І. Хіврич // Перспективные направления развития пищевой промышленности : Научно-практическая конференция. - 2004. - С. 10-15.
Abstract: У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmpevnbyph.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.