Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Title: Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу
Authors: Махинько, Людмила Василівна
Махинько, Валерій Миколайович
Дорошенко, Є. В.
Keywords: мюслі
зернові пластівці
сушені фрукти
оптимізація
симплекс-метод
muesli
cereals
dried fruits
optimization
simplex method
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Махинько, Л. В. Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу / Л. В. Махинько, В. М. Махинько, Є. В. Дорошенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1 (18). - С. 124-128.
Abstract: Стаття присвячена проблемі удосконалення складу фруктово-зернових сумішей швидкого приготування (мюслів). Методами лінійного програмування (симплекс метод) оптимізовано склад фруктово-зернових сумішей за показниками вартості та калорійності. Запропоновано зернові композиції з сировини, наявної на ринку, а також з додаванням різних видів сушених фруктів. The article is devoted to the problem of improvement of the structure of fruit and cereal mixtures of fast preparation (muesli). The methods of linear programming (simplex method) is optimized composition of fruit and cereal mixtures on indicators of the value and calories. Offered grain composition of the raw materials available on the market, and also with the addition of various kinds of dried fruit.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4845
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmokfzsmzvsm.pdf128.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.