Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена проблемі удосконалення складу фруктово-зернових сумішей швидкого приготування (мюслів). Методами лінійного програмування (симплекс метод) оптимізовано склад фруктово-зернових сумішей за показниками вартості та калорійності. Запропоновано зернові композиції з сировини, наявної на ринку, а також з додаванням різних видів сушених фруктів. The article is devoted to the problem of improvement of the structure of fruit and cereal mixtures of fast preparation (muesli). The methods of linear programming (simplex method) is optimized composition of fruit and cereal mixtures on indicators of the value and calories. Offered grain composition of the raw materials available on the market, and also with the addition of various kinds of dried fruit.

Опис

Ключові слова

мюслі, зернові пластівці, сушені фрукти, оптимізація, симплекс-метод, muesli, cereals, dried fruits, optimization, simplex method, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, Л. В. Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу / Л. В. Махинько, В. М. Махинько, Є. В. Дорошенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1 (18). - С. 124-128.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced