Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.
Опис
Ключові слова
хліб, споживання, норми, потреба, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини, bread consumption, standards, requirements, proteins, fats, carbohydrates, vitamins, mineral substances, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 6. - С. 8-11.