Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4853
Title: Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
Authors: Махинько, Валерій Миколайович
Махинько, Людмила Василівна
Keywords: хліб
споживання
норми
потреба
білки
жири
вуглеводи
вітаміни
мінеральні речовини
bread consumption
standards
requirements
proteins
fats
carbohydrates
vitamins
mineral substances
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2010
Citation: Махинько, В. М. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 6. - С. 8-11.
Abstract: У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4853
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmnshvrkzpzopo.pdf142.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.