Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.

Опис

Ключові слова

хліб, споживання, норми, потреба, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини, bread consumption, standards, requirements, proteins, fats, carbohydrates, vitamins, mineral substances, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 6. - С. 8-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced