Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.
Опис
Ключові слова
хліб, споживання, норми, потреба, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінеральні речовини, bread consumption, standards, requirements, proteins, fats, carbohydrates, vitamins, mineral substances, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 6. - С. 8-11.