Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна
Вантажиться...
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В процесі солодорощення в зерні гороху утворюється нова структура, що може позитивно впливати на подрібню¬вальні та на інші технологічні властивості солоду.
In the process of malting in peas, a new structure, which can positively influence the crushing and other technological properties of the malt.
Опис
Ключові слова
солод гороху, білкові сполуки, сім’ядоль гороху, структурні зміни, malt pea, protein compounds, pea cotyledons, structural changes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Нові структурні властивості солоду гороху та їхній вплив на фізико-хімічні показники зерна / Н. Е. Фролова, В. А. Домарецький, Б. І. Хіврич, В. М. Кошова // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - Ч. 1. - С. 76-78.