DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4934

Название: Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла
Другие названия: Effect of proteolysis of proteins malt peas on technological parameters wort
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Домарецький, Віталій Афанасійович
Кошова, Валентина Миколаївна
Frolova, Natalia
Domareckij, Vitaliy
Koshova, Valentina
Ключевые слова: білки
солод
ферментні препарати
белки
горох
ферментные препараты
protein
peas
malt enzymes
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 1997
Библиографическое описание: Фролова, Н. Е. Вплив протеолізу білків солоду гороху на технологічні показники сусла / Н. Е. Фролова, В. А. Домарецький, В. М. Кошова // // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. - С. 40-42.
Краткий осмотр (реферат): Для одержання високоякісного сусла при затиранні солоду гороху доцільно використовувати мікробні ферментні препарати. З ферментних препаратів протеолітичної дії найбільш ефективним є протосубтиліп Г20х, який збільшує кількість розчинних білкових спо¬лук на 78 %. Оптимальними режимами дії протосубти¬ліну Г20х є: t = 52...55 °С, тривалість - 20 хв при кон¬центрації 0,32 од. ПА на 1 г СР солоду. Для получения высококачественного сусла при затирке солода гороха целесообразно использовать микробные ферментные препараты. С ферментных препаратов протеолитического действия наиболее эффективным является протосубтилип Г20х, который увеличивает количество растворимых белковых соединений на 78%. Оптимальными режимами действия протосубтилину Г20х являются: t = 52...55 ° С, продолжительность - 20 мин при концентрации 0,32 ед. ПА на 1 г СР солода. For high-quality malt mash peas with grout should be used microbial enzymes. Since proteolytic enzyme preparations of the most effective is protosubtilip G20h, which increases the amount of soluble protein compounds by 78%. The optimal mode of action Protosubtilin G20h are: t = 52...55 ° C, duration - 20 minutes at a concentration of 0.32 units. PA on Wed 1 g malt.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4934
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20.pdf320,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback