Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
Title: Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла
Authors: Вашека, Оксана Миколаївна
Рашевська, Тамара Олексіївна
Сіндікаєва, Н. В.
Keywords: вершкове масло
butter cream
порошок моркви
дисперсність
твердість масла
carrots powders
dispersion
hardness of butter
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Вашека, О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 76-78.
Abstract: Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла. Тhe method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5060
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf286.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.