Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла. Тhe method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, butter cream, порошок моркви, дисперсність, твердість масла, carrots powders, dispersion, hardness of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Вашека, О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 76-78.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced