Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.
The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.

Опис

Ключові слова

м'ясо-рослинні напівфабрикати, cereal convenience foods, функціональні продукти, селера, топінамбур, гарбуз, кольрабі, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, functional foods, celery, artichoke, squash, kohlrabi, organoleptic parameters, physico-chemical parameters, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // М’ясні технології світу : науково-інформаційний журнал . – 2012. – № 3. – С. 41–45.

Зібрання