Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті наведено результати дослідження по розширенню асортименту та розробці новітніх технологій мясо-рослинних напівфабрикатів, збагачених біологічно цінними речовинами.
The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.
The paper presents the results of research to expand the range and developing new technologies meat and plant foods, rich in biologically valuable substances.
Опис
Ключові слова
м'ясо-рослинні напівфабрикати, cereal convenience foods, функціональні продукти, селера, топінамбур, гарбуз, кольрабі, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, functional foods, celery, artichoke, squash, kohlrabi, organoleptic parameters, physico-chemical parameters, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Розробка нових видів м’ясо-рослинних напівфабрикатів функціонального призначення / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // М’ясні технології світу : науково-інформаційний журнал . – 2012. – № 3. – С. 41–45.