Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Крохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.
Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.

Опис

Ключові слова

крохмальна патока, екстракт, starch syrup, extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Прибильський, В. Л. Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах / В. Л. Прибильський, В. О. Домарецький, Н. Ємельянова, М. Верхградська, Ю. Луцик // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7 - С. 10.

Зібрання