Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Крохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.
Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.
Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.
Опис
Ключові слова
крохмальна патока, екстракт, starch syrup, extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Прибильський, В. Л. Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах / В. Л. Прибильський, В. О. Домарецький, Н. Ємельянова, М. Верхградська, Ю. Луцик // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7 - С. 10.