Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Title: Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката
Other Titles: Determination of the effective thermal conductivity of fibrewise baking biscuit half-finished product
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Тарапон, Валентина Антоновна
Бондаренко, Евгения Григорьевна
Dorohovich, Antonella
Tarapon, Valentina
Bondarenko, Evgenia
Keywords: физико-химические процессы
теплоперенос
коэффициент
температурное поле
бисквитный полуфабрикат
фізико-хімічні процеси
теплоперенесення
коефіцієнт
температурне поле
бісквітний напівфабрикат
physico-chemical processes
heat transfer coefficient
temperature fild
sponge cake mix
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1984
Citation: Дорохович, А. Н. Определение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности при выпечке бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, В. А. Тарапон, Е. Г. Бондаренко, Ф. В. Мурсакулова // Известия вузов. Пищевая технология. - 1984. - № 2. - С. 69-71.
Abstract: Статья посвящена исследованию процесса внутреннего теплопереноса при выпечке бисквита, за счет совместного использования методов физического и математического моделирования. Стаття присвячена дослідженню процесу внутрішнього теплопереносу під час випікання бісквіту, за рахунок сумісного використання методів фізичного і математичного моделювання. The article deals with the process of internal heat when baking biscuits, through sharing of physical and mathematical modeling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
danipktppvbpf.pdf700.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.