Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5204
Title: Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката
Other Titles: The use of anti-adhesive cardboard baking biscuit half-finished product
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Бондаренко, Евгения Григорьевна
Dorohovich, Antonella
Bondarenko, Evgenia
Keywords: адгезия
антиадгезионный картон
бисквит
тепловой поток
кривые кинетики
адгезія
антиадгезійний картон
бісквіт
тепловий потік
криві кінетики
adhesion
anti-adhesive paper
heat flow
kinetics curves
sponge
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1980
Citation: Дорохович, А. Н. Использование антиадгезионной картона при выпечке бисквитного полуфабриката / А. Н. Дорохович, Е. Г. Бондаренко // Пищевая технология. – 1980., № 5. - С. 114-116.
Abstract: Статья посвящена исследованию процессов приготовления бисквитного полуфабриката различной массы и установлению конца выпечки и определение количества необходимого тепла. Приведены и проанализированы температурные кривые в различных слоях бисквитного полуфабриката. Стаття присвячена дослідженню процесів випікання бісквітного напівфабрикату різної маси та встановленню кінця випікання і визначення кількості необхідного тепла. Наведено та проаналізовано температурні криві в різних шарах бісквітного напівфабрикату. The article deals with semi-finished biscuit cooking processes of various masses and setting the end of baking and the definition of the right heat. Presented and analyzed temperature curves in the different layers of sponge semi-product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5204
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
daniaakpvbpf.pdf853.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.