Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.

Опис

Ключові слова

сориз, зброджування, дозріла бражка, насіння амаранту, спирт, soriz, seeds of Amaranthus, alcohol, fermentation, fermented mash

Бібліографічний опис

Левандовський, Л. В. Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // 2011.

Зібрання