Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту).
The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.
Опис
Ключові слова
сориз, зброджування, дозріла бражка, насіння амаранту, спирт, soriz, seeds of Amaranthus, alcohol, fermentation, fermented mash
Бібліографічний опис
Левандовський, Л. В. Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // 2011.