Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту).
The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.
Опис
Ключові слова
сориз, зброджування, дозріла бражка, насіння амаранту, спирт, soriz, seeds of Amaranthus, alcohol, fermentation, fermented mash
Бібліографічний опис
Левандовський, Л. В. Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // 2011.