Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено склад соризу та насіння амаранту і показано можливість переробки цієї сировини в спирт. Визначено ефективні режими для перероблювання соризу та насіння амаранту за різними схемами розварювання. Встановлено вихід спирту з 1 т переробленої сировини (соризу та насіння амаранту). The composition of soriz and seeds of Amaranthus is derived and the possibility of its processing into ethyl alcohol is demonstrated. Effective regimes for the processing of soriz and seeds of Amaranthus according to various schemes of cooking are presented. The alcohol outcome of 1 ton of raw material (soriz and seeds of Amaranthus) is determined.

Опис

Ключові слова

сориз, зброджування, дозріла бражка, насіння амаранту, спирт, soriz, seeds of Amaranthus, alcohol, fermentation, fermented mash

Бібліографічний опис

Левандовський, Л. В. Нетрадиційні види сировини для спиртового виробництва / Л. В. Левандовський, С. Т. Олійнічук, Л. В. Ткаченко // 2011.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced