Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.
Опис
Ключові слова
білки, зелена маса рослин, засвоюваність, біодоступність, цукровий буряк, технологічні аспекти, белки, proteins, зеленая масса растений, green mass of plants, усвояемость, digestibility, биодоступность, bioavailability, сахарная свекла, sugar beet, технологические аспекты, technological aspects, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – № 5.