Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.

Опис

Ключові слова

білки, зелена маса рослин, засвоюваність, біодоступність, цукровий буряк, технологічні аспекти, белки, proteins, зеленая масса растений, green mass of plants, усвояемость, digestibility, биодоступность, bioavailability, сахарная свекла, sugar beet, технологические аспекты, technological aspects, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – № 5.

Зібрання