Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З’ясовано перспективи вирішення кількісної та якісної повноцінності білкового харчування шляхом використання нетрадиційної сировини; запропоновано принципову технологічну схему безвідходного перероблення зеленої маси цукрових буряків на протеїнові концентрати та білковмісні напівфабрикати.

Опис

Ключові слова

білки, зелена маса рослин, засвоюваність, біодоступність, цукровий буряк, технологічні аспекти, белки, proteins, зеленая масса растений, green mass of plants, усвояемость, digestibility, биодоступность, bioavailability, сахарная свекла, sugar beet, технологические аспекты, technological aspects, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Зелена маса цукрових буряків як нетрадиційне джерело отримання білковмісних напівфабрикатів / Г. О. Сімахіна // Цукор України. - 2011. – № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced