Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5362
Title: Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій (Деклараційний патент на винахід № 34100 А)
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: варені емульсовані м'ясопродукти
emulsion cooked meat products
стабільність
м’ясна емульсія
stability
meat emulsions
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій : дек. пат. 34100 UA: МПК 6 G01 N25/56 / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гащук, О. І., Гапченко, О. В.,; заявник і патентовласник Нац. ун-т. харч. техн. - № 99063035 ; заявл. 02.06.99 ; опубл. 15.02.01, Бюл. № 1. - 3 с.
Abstract: Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій, який включає зважування проби, витримування на водяній бані при температурі 68-70 °С, протягом 25-35 хв., виймання з неї, відрізняється тим, що пробу розміщують у приладі для визначення стабільності м’ясних емульсій з послідуючим нормованим додаванням води, зніманням показника приладу і проведенням розрахунку. Способ определения стабильности мясных эмульсий, который включает взвешивания пробы, выдержки на водяной бане при температуре 68-70°С в течение 25-35 мин., извлечение из нее, отличается тем, что пробу помещают в приборе для определения стабильности мясных эмульсий с последующим нормированным добавлением воды, снятием показателя прибора и проведением расчета. Method of determining the stability of meat emulsions, which includes weighing the sample, holding a water bath at a temperature of 68-70 ° C for 25-35 min., Removing from it, wherein the sample is placed in the device to determine the stability of the meat emulsion normalized subsequent addition of water, or shooting the instruments and calculations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5362
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf138.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.