Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій (Деклараційний патент на винахід № 34100 А)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій, який включає зважування проби, витримування на водяній бані при температурі 68-70 °С, протягом 25-35 хв., виймання з неї, відрізняється тим, що пробу розміщують у приладі для визначення стабільності м’ясних емульсій з послідуючим нормованим додаванням води, зніманням показника приладу і проведенням розрахунку. Способ определения стабильности мясных эмульсий, который включает взвешивания пробы, выдержки на водяной бане при температуре 68-70°С в течение 25-35 мин., извлечение из нее, отличается тем, что пробу помещают в приборе для определения стабильности мясных эмульсий с последующим нормированным добавлением воды, снятием показателя прибора и проведением расчета. Method of determining the stability of meat emulsions, which includes weighing the sample, holding a water bath at a temperature of 68-70 ° C for 25-35 min., Removing from it, wherein the sample is placed in the device to determine the stability of the meat emulsion normalized subsequent addition of water, or shooting the instruments and calculations.

Опис

Ключові слова

варені емульсовані м'ясопродукти, emulsion cooked meat products, стабільність, м’ясна емульсія, stability, meat emulsions, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Спосіб визначення стабільності м’ясних емульсій : дек. пат. 34100 UA: МПК 6 G01 N25/56 / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гащук, О. І., Гапченко, О. В.,; заявник і патентовласник Нац. ун-т. харч. техн. - № 99063035 ; заявл. 02.06.99 ; опубл. 15.02.01, Бюл. № 1. - 3 с.

Зібрання