Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Робота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства.
The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.
Опис
Ключові слова
технологія, заморожування, тісто, булочні вироби, technology, freezing, dough, rolls, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Роглєв, Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 271-279.