Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена розгляду застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.

Опис

Ключові слова

технологія, заморожування, тісто, булочні вироби, technology, freezing, dough, rolls, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Роглєв, Й. Й. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, А. О. Чагайда, В. Ф. Доценко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 2. - С. 271-279.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced