Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведений аналітичний огляд cспособів інтенсифікації гідролізу-екстрагування рослинної сировини для виробництва пектиновмісних паст. The resulted analytical review way intensification of hydrolysis-extraction of plant material to produce pastes containing pectin.

Опис

Ключові слова

пектин, протопектин, гідроліз, екстрагування, екстрактор, pectin, protopektyn, hydrolysis, extraction, extractor, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, В. М. Бородіна, Ю. І. Бойко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - С. 270-276.

Зібрання