Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Приведений аналітичний огляд cспособів інтенсифікації гідролізу-екстрагування рослинної сировини для виробництва пектиновмісних паст.
The resulted analytical review way intensification of hydrolysis-extraction of plant material to produce pastes containing pectin.
Опис
Ключові слова
пектин, протопектин, гідроліз, екстрагування, екстрактор, pectin, protopektyn, hydrolysis, extraction, extractor, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, В. М. Бородіна, Ю. І. Бойко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - С. 270-276.