Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Приведений аналітичний огляд cспособів інтенсифікації гідролізу-екстрагування рослинної сировини для виробництва пектиновмісних паст. The resulted analytical review way intensification of hydrolysis-extraction of plant material to produce pastes containing pectin.

Опис

Ключові слова

пектин, протопектин, гідроліз, екстрагування, екстрактор, pectin, protopektyn, hydrolysis, extraction, extractor, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, В. М. Бородіна, Ю. І. Бойко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2012. - С. 270-276.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced