Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для ознайомлення та опрацювання студентам технологічних спеціальностей нашого університету. To expose students to technology and development of the specialties of our university.

Опис

Ключові слова

зернові культури, crops, сировина, вода та основні способи водопідготовки, хімічний склад, бродильне виробництво, матеріали бродильних виробництв, raw, water and basic methods of water treatment, chemical composition, fermentation production, бродильное производство, materials fermentation industries, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Куц, А. М. Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій з дисц. "Загальні технології харчової промисловості" для студ. ден. та заоч. форм навч. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ А. М. Куц, В. М. Кошова. – К.:НУХТ, 2011.– 156 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced