Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для ознайомлення та опрацювання студентам технологічних спеціальностей нашого університету.
To expose students to technology and development of the specialties of our university.
Опис
Ключові слова
зернові культури, crops, сировина, вода та основні способи водопідготовки, хімічний склад, бродильне виробництво, матеріали бродильних виробництв, raw, water and basic methods of water treatment, chemical composition, fermentation production, бродильное производство, materials fermentation industries, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Куц, А. М. Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій з дисц. "Загальні технології харчової промисловості" для студ. ден. та заоч. форм навч. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ А. М. Куц, В. М. Кошова. – К.:НУХТ, 2011.– 156 с.