Особливості масового зародження кристалів цукрози

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки. The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.

Опис

Ключові слова

кристал, цукроза, розмір критичного зародка, коефіцієнт перенасичення, утфель, crystal, sucrose, size of the critical fetus, coefficient of glut, massecuite, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Мирончук, В. Г. Особливості масового зародження кристалів цукрози / В. Г. Мирончук // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково- практичної конференції. - Полтава, 2004. - С. 91-93.