Особливості масового зародження кристалів цукрози
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання механізму зародження кристалів цукрози в умовах промислової кристалізації при використанні дрібнокристалічної затравки.
The question of mechanism emergence of sucrose crystals in conditions industrial crystallization when using microcrystalline seed.
Опис
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Особливості масового зародження кристалів цукрози / В. Г. Мирончук // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково- практичної конференції. - Полтава, 2004. - С. 91-93.