Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика
Вантажиться...
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті представлено нове устаткування для очищення дифффузионного соку, розроблене на кафедрі технологи цукру і підготовки води. А також його технологічні переваги після впровадження на ряду заводів України і Росії.
In the article a new equipment is presented for cleaning of дифффузионного juice, worked out on a department technologists of sugar and preparation of water. And also his technological advantages after introduction on the row of plants of Ukraine and Russia.
Опис
Ключові слова
диффузионный сок, сатурация, термоустойчивость, diffusive juice, saturation, termoustoychivost, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Выговский, А. Н. Калиниченко // Сахар. – 2009. – № 11.