Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика

Ескіз

Файли

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено нове устаткування для очищення дифффузионного соку, розроблене на кафедрі технологи цукру і підготовки води. А також його технологічні переваги після впровадження на ряду заводів України і Росії. In the article a new equipment is presented for cleaning of дифффузионного juice, worked out on a department technologists of sugar and preparation of water. And also his technological advantages after introduction on the row of plants of Ukraine and Russia.

Опис

Ключові слова

диффузионный сок, сатурация, термоустойчивость, diffusive juice, saturation, termoustoychivost, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Повышение эффективности очистки диффузионного сока : теория и практика / Л. М. Хомичак, И. Б. Петриченко, В. Ю. Выговский, А. Н. Калиниченко // Сахар. – 2009. – № 11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced