Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана характеристика популярних гідроколоїдів. The characteristic of popular hydrocolloids is given.

Опис

Ключові слова

крем, гідроколоїди, структура, харчові добавки, cream, hydrocolloids, structure, food additives, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Пушка, О. С. Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Наукова творчість в індустрії гостинності : матеріали ІІ всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15-16 листопада 2012 р. - Донецьк, 2012. - С. 174-175.