Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дана характеристика популярних гідроколоїдів.
The characteristic of popular hydrocolloids is given.
Опис
Ключові слова
крем, гідроколоїди, структура, харчові добавки, cream, hydrocolloids, structure, food additives, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пушка, О. С. Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатах / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Наукова творчість в індустрії гостинності : матеріали ІІ всеукр. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15-16 листопада 2012 р. - Донецьк, 2012. - С. 174-175.