Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Title: Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Other Titles: The extrusion potato products with use of different kinds of grain
Authors: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Kovbasa, Vladimir
Sharan, Andrey
Shulga, Oksana
Keywords: сухе картопляне пюре
ячна крупа
пшоно
кукурудзяна крупа
рис
екструдат
сухое картофельное пюре
ячневая крупа
пшено
кукурузная крупа
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экструдат
dry mashed potatoes
peeled barley
millet
corn groats
rice
product
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Citation: Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №28. - С. 36-38.
Abstract: Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками. Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картоплепродуктив. Определен химический состав, показатели степени набухания, водопоглинальнои способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдата были исследованы по некоторым физико-химическим показателям. Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.