Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Назва: Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Автори: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Ключові слова: сухе картопляне пюре
ячна крупа
пшоно
кукурудзяна крупа
рис
екструдат
сухое картофельное пюре
ячневая крупа
пшено
кукурузная крупа
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экструдат
dry mashed potatoes
peeled barley
millet
corn groats
rice
product
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28. - С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.