Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Назва: Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових
Інші назви: The extrusion potato products with use of different kinds of grain
Автори: Шульга, Оксана Сергіївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Kovbasa, Vladimir
Sharan, Andrey
Shulga, Oksana
Ключові слова: сухе картопляне пюре
ячна крупа
пшоно
кукурудзяна крупа
рис
екструдат
сухое картофельное пюре
ячневая крупа
пшено
кукурузная крупа
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экструдат
dry mashed potatoes
peeled barley
millet
corn groats
rice
product
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Шульга, О. С. Екструзійні картоплепродукти з використанням різних видів зернових / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, А. В. Шаран // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №28. - С. 36-38.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень впливу різних видів зернових на органолептичні та фізико-хімічні показники екструзійних картоплепродуктів. Визначений хімічний склад, показники ступеня набухання, водопоглинальної здатності та кількості водорозчинних речовин використовуваної сировини. Екструдати були досліджені за деякими фізико-хімічними показниками. Приведены результаты исследований влияния различных видов зерновых на органолептические и физико-химические показатели экструзионных картоплепродуктив. Определен химический состав, показатели степени набухания, водопоглинальнои способности и количества водорастворимых веществ используемого сырья. Экструдата были исследованы по некоторым физико-химическим показателям. Results of researches of influence of different kinds grain on colour, taste, a smell, a consistence, physical and chemical properties of extrusion potato products are resulted. The chemical compound, an exponent of swelling, water absorbing ability and quantity soluble substances in water are defined. Received product has been investigated on some physical and chemical indicators.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5650
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stati_SHulga_O.S 3.pdf2.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.