DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652

Название: Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии
Другие названия: Change of proteins of ekstrusion potato products during the extrusion
Авторы: Шульга, Сергей Иванович
Шульга, Оксана Сергеевна
Ковбаса, Владимир Николаевич
Kovbasa, Vladimir
Shulga, Oksana
Shulga, Serhij
Ключевые слова: екструзія
экструзия
extrusion
картоплепродукти
білок
амінокислоти
біологічна і харчова цінність
картофелепродукты
белок
аминокислоты
биологическая и пищевая ценность
potato products
protein
amino acids
biological and nutritional value
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра харчової хімії
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Изменение белковых веществ экструзионных картофелепродуктов в процессе экструзии : тезисы докладов / О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, С. И. Шульга // Техника и технология пищевых производств VIII Международной научной конференции студентов и аспирантов, 26-27 апреля 2012 р. - Могилев, 2012. – Ч. 1. - С. 173.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результаті досліджень щодо білкових змін екструдатів. З метою підвищення біологічної цінності до екструзійних картопле продуктів запропоновано додавати сухе знежирене молоко та горох. Встановлено, що відбуваються зміни в амінокислотному складі екструзійних картоплепродуктів. Приведены результаты исследований белковых изменений экструдатов. С целью повышения биологической ценности в экструзионных картофеле продуктов предложено добавлять сухое обезжиренное молоко и горох. Установлено, что происходят изменения в аминокислотному составу экструзионных картоплепродуктив. The results of studies on protein changes extrudates. In order to increase the biological value of the extruded potato products offered add skimmed milk and peas. Found that the changes in amino acid composition extrusion kartopleproduktiv.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5652
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Stati_SHulga_O.S 5.pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback