DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5694

Название: Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ
Другие названия: Стабилизация результатов измерений цветности белого сахара с помощью прибора ЦУТЕП-СМ
Stabilization of measurement results of chromaticity of white sugar using device TSUTEP-SM
Авторы: Клименко, Лариса Степанівна
Клименко, Лариса Степановна
Котвіцька, І. М.
Котвицкая, И. М.
Kotvitska, I.
Ковальчук, А. В.
Kovalchuk, A.
Лотар, С. Л.
Lotar, S.
Тихонюк, A. B.
Tikhonyuk, A.
Klimenko, Larysa
Ключевые слова: кольоровість
цветность
colour
колориметр
цукор
випромінювання
світлодіоди
оптимізація
стабільність
колориметр
сахар
излучение
светодиоды
оптимизация
стабильность
colorimeter
sugar
radiation
LEDs
optimization
stability
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – 2008. – Ч. 2. – С. 181.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовані основні недоліки колориметрів відбиття при визначенні кольоровості кристалічного білого цукру методом аналізу дифузно –відбитого випромінювання. Досліджено і встановлено, що застосування рівномірного розсіюючого екрану при оптимізації кількості світлодіодів, дозволило втричі збільшити стабільність вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру.
Проанализированы основные недостатки колориметров отражения при определении цветности кристаллического белого сахара методом анализа диффузно-отраженного излучения. Исследовано и установлено, что применение равномерного рассеивающего экрана при оптимизации количества светодиодов, позволило втрое увеличить стабильность измерения цветности кристаллического белого сахара.
Analyzed main drawbacks of colorimeters of reflection in determining of chromaticity of crystalline white sugar method of analysis of diffuse reflected radiation. Investigated and found that the application of a uniform scattering screen while optimizing the number of LEDs, allowing triple stability of measurement of chromaticity of crystalline white sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5694
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf75,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback